Ποιοι είμαστε

Η Hellenic Realtor Service είναι αμοιγώς Ελληνική εταιρεία με παγκόσμια δικτύωση, ιδρύθηκε το 2016 και βασίστηκε στην πολυετή εμπειρία, επαγγελματισμό, γνώσεις και επιτυχία των στελεχών που την απαρτίζουν.

Δραστηριοποιείται στον μεσιτικό, χρηματοοικονομικό και κατασκευαστικό χώρο και αποτελείται από μια ομάδα συνεργατών που έχουν διακριθεί με επιτυχίες στο χώρο τους, ο καθένας στο ιδιαίτερο επιστημονικό του πεδίο, και συμπράττουν όλοι μαζί για να διαμορφώσουν ένα ενιαίο πακέτο υψηλής ποιότητας.

Ειδικότερα η Hellenic Realtor Service έχει να επιδείξει ένα υψηλό επίπεδο επιστημονικής και εμπειρικής κατάρτησης του επιτελείου και των συνεργατών της σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που αναπτύσσεται συνεχώς, με μοναδικό σκοπό της να δώσει τη δυνατότητα στον πελάτη να επωφεληθεί και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, κάνοντας τις καλύτερες επιλογές για τις ανάγκες του.

Προωθούμε τα ακίνητα στο εξωτερικό μέσω διεθνών site και το παγκόσμιο δίκτυο REALTORs που αποτελείται σήμερα από 1,1 εκατομμύρια κορυφαίους επαγγελματίες στο Real Estate παγκοσμίως και σε 66 χώρες.

Δραστηριοποιούμαστε με πωλήσεις οικιστικών ακινήτων - επαγγελματικών ακινήτων - γραφειακούς χώρους - κτίρια - οικόπεδα - επεδνδύσεις - πολυτελή - εξοχικές κατοικίες - εκτάσεις για ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων.

Είμαστε μέλη του Ελληνοαραβικού επιμελητηρίου - Κινεζικου - Ελληνοτουρκικου - του επαγγελματικού επιμελητηρίου - του μεσιτικού συλλόγου Αθηνών - της ΕΠΠΑ (Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων) - της NAR (National Association of Realtors USA) - CEPI (The European Association of Real Estate Professions Brussels)